/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Golfboll Titleist New Pro V1X logobollar

39,50 kr43,70 kr

Golfboll Titleist New Pro V1X logobollar

Med ett väldigt lågt spinntal genererat från driver eller långa järn, levererar Pro V1x längre slag och en jämnare bollflykt tillsammans med den välkända känslan och Drop-and-Stop i närspelet.

Pro V1x har en tvådelad höghastighetskärna som är mjuk i mitten, ett ionomeric inkapslande lager, samt ett urethane elastomer skal med ett sfäriskt delat dimple mönster med 328 dimplar.

En högre bollbana bidrar till Pro V1x flyger längre samt ger en jämnare bollflykt som håller sig stabilare i luften under vindiga förhållanden.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Golfboll Titleist New Pro V1X logobollar

Med ett väldigt lågt spinntal genererat från driver eller långa järn, levererar Pro V1x ett längre slag och en jämnare bollflykt. Men denna golfboll har även en välkända känslan och Drop-and-Stop i närspelet.

Denna golfboll från Titleist har en tvådelad höghastighetskärna som är mjuk i mitten, ett ionomeric inkapslande lager, samt ett urethane elastomer skal med ett sfäriskt delat dimple mönster med 328 dimplar.

En högre bollbana bidrar till denna boll flyger längre. Den ger även en jämnare bollflykt då håller sig stabilare i luften under vindiga förhållanden.

Golfboll med med personligt tryck är en mycket uppskattad produkt. Den gör sig mycket uppskattad i giveaways eller som merchandise för golfintesserade. Logobollar kan tryckas med till exempel ditt namn, företagslogga eller en annan trevlig text är en mycket uppskattad golfprodukt. Golfbollen är vit och går att få med tryck upp till 4 färger. Den maximala tryckytan för denna logoboll varierar beroende på tryck. För tryck med ett runt tryck ligger tryckytan på max 25 x 25 mm. Om det önskas ett rektangulärt tryck är den maximala tryckytan 26 x 10 mm medan en kvadratisk 20 x 20 mm. Leveranstiden för boll med tryck är cirka 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

Mer information

Produktfärg

Vit

Minsta inköpsvolym

180st bollar.

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg

Tryckstorlek

Rund logo 25x25mm, kvadratisk 20x20mm, rektangulär 26x10mm.

Alternativt tryck.

Går att få med digitalt tryck/bild. Hör av er så hjälper vi till.

Varumärke

Nike

Leveranstid

Utan tryck: 3-4dar. Med tryck: 2-3veckor efter godkännt korrektur.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Golfboll Titleist New Pro V1X logobollar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.