/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Golfboll Titleist NXT Tour logobollar

31,50 kr35,70 kr

Golfboll Titleist NXT Tour

Nya NXT Tour är designad att ge lågt spinntal med driver och långa järn för enastående längd, överlägsen  är spelsprestanda och mjuk känsla. Denna avancerade multikomponentboll har en nykonstruerad stor dubbelkärna med mjukt mitt, mjukt skal av Fusablendmaterial med en ny design av 302 octahedral dimpelmönster.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Golfboll Titleist NXT Tour

Nya NXT Tour är designad att ge lågt spinntal med driver och långa järn. Allt detta för enastående längd, överlägsen  är spelsprestanda och mjuk känsla. Denna avancerade multikomponentboll har en nykonstruerad stor dubbelkärna med mjukt mitt, mjukt skal av Fusablendmaterial med en ny design av 302 octahedral dimpelmönster. Dimplemönstret är designat för att ge alla golfare maximal längd på alla typer av slag. Dimplemönstret ger konstant bollflykt för alla golfare. Mitten på den nya kärnan är 66% större vilket sänker spinnen i det långa spelet och därför ger mer längd från tee.

Golfboll med med personligt tryck är en mycket uppskattad produkt som gör sig mycket uppskattad i giveaways eller som merchandise för golfintresserade. Logobollar kan tryckas med till exempel ditt namn, företagslogga eller en annan trevlig text är en mycket uppskattad golfprodukt. Golfbollen är vit och går att få med tryck upp till 4 färger. Den maximala tryckytan för denna logoboll varierar beroende på tryck. För tryck med ett runt tryck ligger tryckytan på max 25 x 25 mm. Om det önskas ett rektangulärt tryck är den maximala tryckytan 26 x 10 mm medan en kvadratisk 20 x 20 mm. Leveranstiden för boll med tryck är cirka 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

Mer information

Produktfärg

Vit

Minsta inköpsvolym

180st bollar.

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg

Tryckstorlek

Rund logo 25x25mm, kvadratisk 20x20mm, rektangulär 26x10mm.

Alternativt tryck.

Går att få med digitalt tryck/bild. Hör av er så hjälper vi till.

Varumärke

Nike

Leveranstid

Utan tryck: 3-4dar. Med tryck: 2-3veckor efter godkännt korrektur.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Golfboll Titleist NXT Tour logobollar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.