LEIF MANNERSTRÖMS ÖLGLAS 1320

360,00 kr

MANNERSTRÖMS ÖLGLAS

Sex mycket exklusiva munblåsta glas i ren design som kan användas till öl eller som ett allroundglas. Höjd 15 cm och rymmer 420 ml. Ligger snyggt förpackade i en exklusiv giftbox.

Beskrivning

MANNERSTRÖMS ÖLGLAS

Det sägs att öl dricks bäst ur glas anpassade för just öldrickande, och vi kan inte annat än hålla med! Nu finns dessa ölglas framtagna av Leif Mannerström hos oss på Björk & Carlsson. Sex mycket exklusiva munblåsta glas i ren design som kan användas till öl eller som ett allroundglas. Höjd 15 cm och rymmer 420 ml. Ligger snyggt förpackade i en exklusiv giftbox. Perfekt att ge bort som present under jultiderna. En mycket uppskattad och användbar produkt för alla!

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända krögare och har genom åren fått en rad priser och utmärkelser för sina prestationer i köket. Under senare tid har vi dessutom fått se honom som färgstark domare i det populära matlagningsprogrammet Mästerkocken. ”Selected by Leif Mannerström” är en serie högkvalitativa köksredskap som alla är framtagna i samarbete med Leif Mannerström. Glasen bär hans varumärke och signatur och är den perfekta gåvan för alla som vill ha kvalitet och som verkligen vill lyckas i köket.

Dessa glas går att få med en etsning, ett perfekt sätt att sätta sin personliga touch på produkten. Det går även att få ölglasen inslagna som julklappar. Att få dem inslagna kostar 35 kronor styck. Leveranstiden är 2-3 dagar om lagret tillåter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning kring juletider.

Mer information

Varumärke

Leif Mannerström

Minsta inköpsvolym

1st pack med 6glas i varje kart

Logotryck

Utan tryck eller etsning.

Paketinslagning.

Vi hjälper er gärna med inslagning av julklappar. Pris 35kr/st.

Lagerstatus.

Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Leveranstid

2-3dar om lagret tillåter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LEIF MANNERSTRÖMS ÖLGLAS 1320”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.