LEIF MANNERSTRÖMS RÖDVINSGLAS 1318

360,00 kr

MANNERSTRÖMS RÖDVINSGLAS

Sex mycket exklusiva munblåsta rödvinsglas i stilren design. Höjd 26 cm och rymmer 500 ml. Ligger snyggt förpackade i en exklusiv giftbox.

Beskrivning

MANNERSTRÖMS RÖDVINSGLAS

Nu finns Leif Mannerströms rödvinglas hos oss på Björk & Carlsson. Ett paket kommer med sex mycket exklusiva munblåsta vitvinsglas i stilren design. Förhöj smak och upplevelse med rätt sorts vinglas! Dessa vitvinsglas är perfekt utformade för just rödvin. Glasen har en höjd 26 cm och rymmer 500 ml. Ligger snyggt förpackade i en exklusiv giftbox. Går att få med etsning för en personlig touch. En perfekt present att ge bort till dina trognaste kunder eller medarbetare. Glasen kommer definitivt uppskattas och användas om och om igen.

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända krögare och har genom åren fått en rad priser och utmärkelser för sina prestationer i köket. Under senare tid har vi dessutom fått se honom som färgstark domare i det populära matlagningsprogrammet Mästerkocken. ”Selected by Leif Mannerström” är en serie högkvalitativa köksredskap som alla är framtagna i samarbete med Leif Mannerström. Dessa rödvinsglas bär hans varumärke och signatur och är perfekta gåvor för alla som vill ha kvalitet och som verkligen vill lyckas i köket.

Detta är en produkt som även går att få med en etsning för en personlig touch. En perfekt produkt att ge bort som present! En uppskattad och användbar julklapp som lämpar sig till de flesta. Vi hjälper då även gärna till med inslagning av dem till julklappar för 35 kronor per paket. Leveranstiden på dessa ligger på 2-3 dagar om lagret tillåter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning kring jul!

Mer information

Varumärke

Leif Mannerström

Minsta inköpsvolym

1st pack med 6glas i varje kart

Logotryck

Utan tryck eller etsning.

Paketinslagning.

Vi hjälper er gärna med inslagning av julklappar. Pris 35kr/st.

Lagerstatus.

Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Leveranstid

2-3dar om lagret tillåter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LEIF MANNERSTRÖMS RÖDVINSGLAS 1318”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.