LEIF MANNERSTRÖMS VATTENGLAS 1325

298,00 kr

MANNERSTRÖMS VATTENGLAS

Sex mycket exklusiva munblåsta glas i ren design som kan användas till vatten, whiskey eller som ett allroundglas. Höjd 9 cm och rymmer 290 ml. Ligger snyggt förpackade i en exklusiv giftbox.

Beskrivning

MANNERSTRÖMS VATTENGLAS

Nu finns Leif Mannerströms vattenglas hos oss på Björk & Carlsson. Sex mycket exklusiva munblåsta glas i ren design som kan användas till vatten, whiskey eller som ett allroundglas. Glasen har en höjd 9 cm och rymmer hela 290 ml. Ligger snyggt förpackade i en exklusiv giftbox och passar perfekt att ge bort som present i jul.

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända krögare och har genom åren fått en rad priser och utmärkelser för sina prestationer i köket. Under senare tid har vi dessutom fått se honom som färgstark domare i det populära matlagningsprogrammet Mästerkocken. ”Selected by Leif Mannerström” är en serie högkvalitativa köksredskap som alla är framtagna i samarbete med Leif Mannerström. Dessa glas bär hans varumärke och signatur och är den perfekta gåvan för alla som vill ha kvalitet och som verkligen vill lyckas i köket.

Detta är en produkt som även går att få med en etsning för en personlig touch. En perfekt produkt att ge bort som present! En uppskattad och användbar julklapp som lämpar sig till de flesta. Vi hjälper då även gärna till med inslagning av dem till julklappar för 35 kronor per paket. Leveranstiden på dessa ligger på 2-3 dagar om lagret tillåter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning kring jul!

Mer information

Varumärke

Leif Mannerström

Minsta inköpsvolym

1st pack med 6glas i varje kart

Logotryck

Utan tryck eller etsning.

Paketinslagning.

Vi hjälper er gärna med inslagning av julklappar. Pris 35kr/st.

Lagerstatus.

Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Leveranstid

2-3dar om lagret tillåter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LEIF MANNERSTRÖMS VATTENGLAS 1325”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.