LEIF MANNERSTRÖMS VINDEKANTERARE I GLAS 1321

298,00 kr

MANNERSTRÖMS VINDEKANTERARE I GLAS

En elegant och vacker glasvindekanterare i tidlös design. Dekantera och servera vinet i denna karaff direkt vid bordet. Höjd 21,5 cm och rymmer hela 1780 ml. Ligger snyggt förpackat i en exklusiv giftbox.

Beskrivning

Leif MANNERSTRÖMS VINDEKANTERARE I GLAS

Nu finns Leif Mannerströms vindekanterare 1321 i glas hos oss på Björk & Carlsson. En elegant och vacker glas vindekanterare i tidlös design framtagen av Leif Mannerström. Dekantera och servera vinet i denna karaff direkt vid bordet. Perfekt till att ha både till festligare tillfällen eller för att bara lyxa till vardagen. Denna vindekanterare har en höjd 21,5 cm och rymmer hela 1780 ml. Ligger snyggt förpackat i en exklusiv giftbox. Är en perfekt present att ge bort! En mycket uppskattad produkt som passar alla och kommer användas om och om igen!

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända krögare och har genom åren fått en rad priser och utmärkelser för sina prestationer i köket. Under senare tid har vi dessutom fått se honom som färgstark domare i det populära matlagningsprogrammet Mästerkocken. ”Selected by Leif Mannerström” är en serie högkvalitativa köksredskap som alla är framtagna i samarbete med Leif Mannerström. Denna vindekanterare i glas bär hans varumärke och signatur och är perfekta gåvor för alla som vill ha kvalitet och som verkligen vill lyckas i köket.

Detta är en produkt som även går att få med en etsning för en personlig touch. En perfekt produkt att ge bort som present! En uppskattad och användbar julklapp som lämpar sig till de flesta. Vi hjälper då även gärna till med inslagning av dem till julklappar för 35 kronor per paket. Leveranstiden på dessa ligger på 2-3 dagar om lagret tillåter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning kring jul!

Mer information

Varumärke

Leif Mannerström

Logotryck

Utan tryck eller etsning.

Minsta inköpsvolym

1st

Paketinslagning.

Vi hjälper er gärna med inslagning av julklappar. Pris 35kr/st.

Lagerstatus.

Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Leveranstid

2-3dar om lagret tillåter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LEIF MANNERSTRÖMS VINDEKANTERARE I GLAS 1321”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *



Utvalda produkter

Julklappsförslag.