/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Mugg Stengods Forza tryck

25,00 kr60,00 kr

Mugg Stengods Forza tryck

Muggar med tryck och Reklammuggar är en av de mest personliga och välanvända profilprodukterna som ditt företag kan dela ut! Funkar perfekt till både anställda och kunder och är också ett billigt sätt att profilera sig på. Kaffemuggar med tryck är ett måste i ert eget fikarum till anställda men även en fin giveaway att dela ut till exempel till kunder som under lång tid handlat hos er. Företagsmuggar finns i mängder av varianter och färger och går att märka med avancerade tryck eller enkla loggor och budskap, allt efter era önskemål! Denna kaffemugg har en färgad blank insida och matt utsida.

Styckepris:
36-107108-287288-503504-1511
25,00 kr24,00 kr23,00 kr22,00 kr
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Mugg Stengods Forza tryck

Muggar med tryck och Reklammuggar är en av de mest personliga och välanvända profilprodukterna som ditt företag kan dela ut! Denna kaffemugg har en färgad blank insida och matt utsida. Funkar perfekt till både anställda och kunder och är också ett billigt sätt att profilera sig på. Kaffemuggar med tryck är ett måste i ert eget fikarum till anställda men även en fin giveaway att dela ut till exempel till kunder som under lång tid handlat hos er. Företagsmuggar finns i mängder av varianter och färger och går att märka med avancerade tryck eller enkla loggor och budskap, allt efter era önskemål! Går att få med tryck i fler färger och på mer än en sida av muggen. Tryckstorleken ligger på 40 x 50 mm i en oval cirkel.

Höjden på just denna mugg är 80 mm. Den är även stapelbar vilket underlättar förvaringen av dem då de tar mindre plats på hyllorna. Går att få med färger: vit/vit , röd/vit , gul/vit , orange/vit, mörkblå/vit, blå/vit, lime/vit, mörkgrön/vit, rosa/vit, vit/svart, röd/svart, gul/svart, lime/svart, orange/svart. Dem stora variationen på färg kombinationer gör det kanske svårt att välja med lätt att hitta något som passar just ert ändamål!

Leveranstiden för muggar med tryck ligger på 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

 

 

Mer information

Produktfärg

blank vit/blå, blank vit/gul, blank vit/lime, blank vit/mörkblå, blank vit/orange, blank vit/röd, Blankvit, svart/blå, svart/gul, svart/lime, svart/orange, svart/röd, Vit/Blå, vit/grå, vit/gul, vit/lime, vit/mörkblå, vit/mörkgrön, Vit/Orange, Vit/Röd, vit/rosa, vit/vit

Minsta inköpsvolym

36

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg, Utan tryck

Tryckstorlek

40x50mm oval cirkel.

Alternativt tryck.

Går att få tryck med fler färger och på mer än en sida av muggen.

Storlek

Höjd: 80mm

Leveranstid

Utan tryck: 1-2 dagar. Med tryck: 2-3 veckor efter godkänt korrektur.


Utvalda produkter

Julklappsförslag.