/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Nimbus Penna

3,75 kr8,75 kr

Nimbus Penna

Nimbus penna är en mycket populär, kurvig & något kraftigare penna som ligger skönt i handen. Pennkropp i silver eller vit, klips i metall och greppzon i 7 olika frostade färger och 8 helfärgade. Nimbus är försedd med en högkvalitativ plastjumbopatron med blått bläck. Här hittar ni en penna för personliga företagstryck. Denna penna passar perfekt för både kunder och anställda och de gör sig utmärkt som gåva i en goodiebag eller för att dela ut som merchandise. Penna med tryck kan mycket väl vara den bästa medialösningen då den varar mycket länge. Någon har räknat ut att under en reklampennas livscykel så byter den i genomsnitt ägare 7-8ggr. Detta gör pennor med tryck till ett mycket effektivt sätt att göra reklam på. Företag som värdesätter design och vill ha en givande kampanj behöver en bra penna med tryck i stora volymer, vilket de kan finna hos oss. Produkten är snygg och anpassad väl för tryck. Produkten är även mycket prisvärd.

 

Styckepris:
300-9991000-29993000-49995000-999910000+
3,75 kr3,25 kr3,10 kr2,95 kr2,75 kr
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Tagg:

Beskrivning

Nimbus Penna

Nimbus penna är en mycket populär, kurvig & något kraftigare vilket gör att den ligger skönt i handen. Pennkropp i silver eller vit, klips i metall och greppzon i 7 olika frostade färger och 8 helfärgade. Nimbus är försedd med en högkvalitativ plastjumbopatron med blått bläck. Här hittar ni en kulspetspenna för personliga företagstryck. Denna penna passar perfekt för både kunder och anställda och de gör sig utmärkt som gåva i en goodiebag eller för att dela ut som merchandise. Pennor med tryck kan mycket väl vara den bästa medialösningen då den varar mycket länge. Någon har räknat ut att under en reklampennas livscykel så byter den i genomsnitt ägare 7-8ggr. Detta gör pennor med tryck till ett mycket effektivt sätt att göra reklam på. Företag som värdesätter design och vill ha en givande kampanj behöver en bra penna med tryck i stora volymer, vilket de kan finna hos oss. Produkten är snygg och anpassad väl för tryck samt är även mycket prisvärd. Pennan är lätt och smidig då den endast väger 13 gram.

Det går att få denna kulspetspenna med 1-färg, 2-färg, 3-färg och 4-färgtryck. Leveranstiden på denna produkt med tryck är cirka 2-3 veckor efter godkänt korrektur. För produkt utan tryck är leveranstiden 1-2 dagar.

 

Mer information

Vikt 13 g
Produktfärg

Blå Transparent, Grön Transparent, Gul Transparent, Orange Transparent, Röd Transparent, Rosa Transparent, Silver/Blå, Silver/Grön, Silver/Lila, Silver/Orange, Silver/Röd, Silver/Svart, Svart, Vit, Vit/Blå, Vit/Grön, Vit/Orange, Vit/Röd, Vit/Svart

Minsta inköpsvolym

300 st

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg, Utan tryck

Tryckstorlek

Tampo: 35×9 Screen: 29×14

Leveranstid

Utan tryck: 1-2 dagar. Med tryck: 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Nimbus Penna”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.