Penna Bic Matic Blyerts

5,10 kr10,10 kr

Penna Bic Matic Blyerts

En av de mest klassiska stiftpennor som finns. Många företag som beställer billiga stiftpennor med eget tryck väljer just Bic Matic. Bic Matic är en penna som passar utmärkt för dagligt skrivande. Det bekväma gummigreppet ger stadig hand, så att du kan skriva jämnt och tydligt. Pennans spets ger jämna linjer. Den automatiska blyertspennan innehåller 3 HB-stift och räcker mycket länge. Fickklämman är mycket praktisk. Du kan ha stiftpennan på dig hela tiden genom att fästa den på bland annat skjortficka, anteckningsblock och mappar

Styckepris:
300-9991000-29993000-49995000-999910000+
5,10 kr4,00 kr4,00 kr4,00 kr4,00 kr
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Penna Bic Matic Blyerts

Penna med tryck kan mycket väl vara den bästa medialösningen då den varar mycket länge. Någon har räknat ut att under en reklampennas livscykel så byter den i genomsnitt ägare 7-8ggr. Detta gör pennor med tryck till ett mycket effektivt sätt att göra reklam på. Företag som värdesätter design och vill ha en givande kampanj behöver en bra penna med tryck i stora volymer, vilket de kan finna hos oss. Produkten är snygg och anpassad väl för tryck. Produkten är även mycket prisvärd. Gör sig bra som merchandise eller i giveaways då den ofta blir väldigt omtyckt.

Många hade nog förutspått att pennan skulle vara död idag – men den lever och frodas mer än någonsin. Bic Matic är en av de mest klassiska stiftpennor som finns. Många företag som beställer billiga stiftpennor med eget tryck väljer just Bic Matic. Bic Matic är en penna som passar utmärkt för dagligt skrivande. Det bekväma gummigreppet ger stadig hand, så att du kan skriva jämnt och tydligt. Pennans spets ger jämna linjer. Den automatiska blyertspennan innehåller 3 HB-stift och räcker mycket länge. Fickklämman är mycket praktisk. Du kan ha stiftpennan på dig hela tiden genom att fästa den på bland annat skjortficka, anteckningsblock och mappar.

Stiftpennan kommer i tre olika färgkombinationer, blå/vit, svart/vit och röd/vit. Går att få utan eller med tryck. Trycket går att få med 1-färg, 2-färg, 3-färg eller 4-färgslogotryck. Leveranstiden för otryckt produkt är på 1-2 dagar. Med tryck ligger leveranstiden för dessa pennor på 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

Mer information

Produktfärg

Vit/Blå, Vit/Röd, Vit/Svart

Minsta inköpsvolym

300 st

Logotryck

Utan tryck, 1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg

Tryckstorlek

Tampo: 50×6 Screen: 60×12

Leveranstid

Utan tryck: 1-2 dagar. Med tryck: 2-3 veckor efter godkänt korrektur.


Utvalda produkter

Julklappsförslag.