Puder Mössa slätstickad 205

55,00 kr109,25 kr

Puder Mössa slätstickad 205

  • Populär slät mössa i längre modell med 4 sömmar på toppen.
  •  One size.
  • Finns tillgänglig i 11 olika färger.
  • Material: Bomull/spandex.
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Puder Mössa slätstickad 205

Vintern är alltid en rolig tid på året, förutsatt att man möter den förberedd! En mössa på knoppen är verkligen toppen. Utan mössa åker värmen ut likt ånga från en öppen termos.  Därför är detta ett obligatoriskt plagg och passar lika bra på barn, vuxna, tonåringar och pensionärer. Med snygga mössor som vi trycker kan du sprida din logga och låta dina kunder värma sin knopp. Trycket kommer att ses av alla de möter: busschauffören, förbipasserande på gatan, kassörskan i affären och hunden vid lyktstolpen.  Så ge era anställda rejäla mössor att värma huvudena i och märk dessa med snygga tryck eller brodyrer med er logga och budskap för grym profilering.

Detta är en mjuk och skön mössa i en slät modell tillverkad i bomull och spandex. 4 sömmar på toppen. Den är gjord i god kvalité som passar utmärkt för både reklamtryck, brodyr eller vävda märken. Dess enkla och klassiska design gör att loggan kommer fram på ett fint sätt. Lämpar sig till alla kön. Kommer i storlek One Size och ska därmed passa de flesta storlekar på huvuden. Det finns att välja på elva olika härliga färger.

Leveranstiden på denna produkt med tryck ligger på 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

Mer information

Produktfärg

Grå melerande, Gul, Limegrön, Marin, Orange, Röd, Rosa, Royalblå, Svart, Turkos, Vit

Storlek

Vuxen

Minsta inköpsvolym

25st

Logotryck

1färgstransfer max 55cm2 inkl applicering, 2färgstransfer max 55cm2 inkl applicering, 3färgstransfer max 55cm2 inkl applicering, Brodyr max 5000stygn, Utan tryck

Tryckstorlek

Kontakta oss för annan storlek på tryck, brodyr eller om ni önskar vävtmärke samt processtryck. Även om ni vill komma ner i brodyrpris 4-5veckor levtid.

Leveranstid

Utan tryck: 3-4dar. Med tryck: 2-3veckor efter godkännt korrektur.Utvalda produkter

Julklappsförslag.