SELECTED BY LEIF MANNERSTRÖM KÖTT & GRILLBESTICK 8 DELAR 1266

219,00 kr

KÖTT & GRILLBESTICK 8 DELAR

Exklusiva kött- och grillbestick för fyra personer gjorda av högklassigt stål med spegelpolish. Kniven är speciellt tandad för bästa skärförmåga. Ligger förpackade i en elegant presentkartong.

Beskrivning

KÖTT & GRILLBESTICK 8 DELAR

Nu finns Selected by Leif Mannerström kött och grillbestick i 8 delar hos oss på Björk & Carlsson. Exklusiva kött- och grillbestick för fyra personer gjorda av högklassigt stål med spegelpolish. Kniven är speciellt tandad för bästa skärförmåga och tar sig igenom både kött och tillbehör. Ligger förpackade i en elegant presentkartong. Denna populära giftboxen är den perfekta julgåvan. Ge bort något som verkligen kommer uppskattas och användas om och om igen. En nygrillad köttbit direkt från grillen eller din grillpanna är aldrig fel,och med dessa skarpa bestick blir den upplevelsen ännu bättre. Aldrig mer svårigheter med att skära i din entrecote eller sparris. Dessa kött- & grillbestick är ett måste för de som gillar att grilla. Bra gill och köttbestick förhöjer smakupplevelsen av den där perfekta grillade steken. Dessa bestick passar lika bra till vardags som till fest.

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända krögare och har genom åren fått en rad priser och utmärkelser för sina prestationer i köket. Under senare tid har vi dessutom fått se honom som färgstark domare i det populära matlagningsprogrammet Mästerkocken. ”Selected by Leif Mannerström” är en serie högkvalitativa köksredskap som alla är framtagna i samarbete med Leif Mannerström. Dessa knivar bär hans varumärke och signatur och är den perfekta gåvan för alla som vill ha kvalitet och som verkligen vill lyckas i köket.

Detta är en produkt som även går att få med gravyr om så önskas. Vi hjälper även gärna till med inslagning utav dessa som julklappar för 35 kronor styck. Leveranstiden för dessa bestick ligger på 2-3 dagar om lagret tillåter. Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Mer information

Varumärke

Leif Mannerström

Minsta inköpsvolym

1st

Logotryck

Utan tryck eller gravyr.

Paketinslagning.

Vi hjälper er gärna med inslagning av julklappar. Pris 35kr/st.

Lagerstatus.

Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Leveranstid

2-3dar om lagret tillåter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “SELECTED BY LEIF MANNERSTRÖM KÖTT & GRILLBESTICK 8 DELAR 1266”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.