/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Tee Jays Collegetröja fleece 5400

285,00 kr335,00 kr

Tee Jays Collegetröja fleece

Tee Jays är ett av profilmarknadens mest välrenommerade klädmärken och står för ledord som kvalité, hög modemedvetenhet och bra passform.

Detta är en vintageinspirerad tjocktröja gjord av högkvalitets bomull. Kombineras väl med en skjorta eller en vanlig t-shirt. Passar så väl till vardags som till mer formella tillfällen. Tröjan är gjord av bomull för en mjuk och behaglig känsla mot huden.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Tee Jays Collegetröja fleece 5400

Kyligt på kontoret? Värm upp allas tillvaro med en hoodie eller sweatshirt genom att beställa tröjor av oss med tryck givetvis. Perfekt för olika teambuilding-övningar, after work-aktiviteter och diverse evenemang. Från kunder till samarbetspartners så uppskattar alla en varm och go tröja, så varför inte beställa några från oss?

Tee Jays är ett av profilmarknadens mest välrenommerade klädmärken och står för ledord som kvalité, hög modemedvetenhet och bra passform.

Ett märkesval för er som söker det lilla extra helt enkelt. Vill ni att er personal representerar er i det absolut bästa som marknaden har att erbjuda I form av kvalité och design? Då är Tee Jays märket för er! En lite högre budget på ert inköp av profilkläder kan leda till att ni får en helt ny look och ses som ett företag att tas på allvar bland era kunder! Om ni vill ta era profilkläder på allvar, investera då i snygga plagg i bra standard som denna collegetröja!

Detta är en vintageinspirerad tjocktröja gjord av högkvalitets bomull. Kombineras väl med en skjorta eller en vanlig t-shirt. Passar så väl till vardags som till mer formella tillfällen. Tröjan är gjord av bomull för en mjuk och behaglig känsla mot huden.  Denna Collegetröja kommer i fyra olika klassiska och tidlösa basfärger. Finns i storlekar från Small till 3x- Large.

Mer information

Produktfärg

Grå melerande, Marin, Svart, Vinröd

Storlek

3X-Large, Large, Medium, Small, X-Large, XX-Large

Minsta inköpsvolym

25st

Logotryck

1-färg, 2-färg, Brodyr max 5000stygn, Utan tryck

Tryckstorlek

Kontakta oss för annat tryck/storlek/antal färger än det vi ger som förslag

Varumärke

Tee Jays

Leveranstid

Utan tryck: 1-2 dagar. Med tryck: 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Tee Jays Collegetröja fleece 5400”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.