/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Ultra Penna

3,95 kr8,95 kr

Ultra Penna

Här hittar ni en penna för personliga företagstryck. Denna penna passar perfekt för både kunder och anställda och de gör sig utmärkt som gåva i en goodiebag eller för att dela ut som merchandise. Penna med tryck kan mycket väl vara den bästa medialösningen då den varar mycket länge. Någon har räknat ut att under en reklampennas livscykel så byter den i genomsnitt ägare 7-8ggr. Detta gör pennor med tryck till ett mycket effektivt sätt att göra reklam på. Företag som värdesätter design och vill ha en givande kampanj behöver en bra penna med tryck i stora volymer, vilket de kan finna hos oss. Produkten är snygg och anpassad väl för tryck. Produkten är även mycket prisvärd.

Styckepris:
300-9991000-29993000-49995000-999910000+
3,95 kr3,45 kr3,25 kr3,10 kr2,75 kr
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Ultra Penna

Bläckpennor, eller kulspetspennor som det också kallas, är den absolut vanligaste typen av kontorspennan.  Här hittar ni en penna för personliga företagstryck. Detta är en mycket omtyckt penna som är skön att hålla och skriva med. Denna kulspetspenna passar perfekt för både kunder och anställda och de gör sig utmärkt som gåva i en goodiebag eller för att dela ut som merchandise. Penna med tryck kan mycket väl vara den bästa medialösningen då den varar mycket länge. Någon har räknat ut att under en reklampennas livscykel så byter den i genomsnitt ägare 7-8ggr. Detta gör pennor med tryck till ett mycket effektivt sätt att göra reklam på. Företag som värdesätter design och vill ha en givande kampanj behöver en bra penna med tryck i stora volymer, vilket de kan finna hos oss. Produkten är snygg och anpassad väl för tryck. Produkten är även mycket prisvärd.

Mycket prisvärd penna med gummigrepp i många blanka transparenta och solida färger. En blivande bestseller med extremt skön skrivkänsla. Ultra levereras med blått bläck som standard.

Pennan går att få med och utan tryck samt finns att välja på i tretton olika färger. Det är möjligt att få pennan med 1-färg, 2-färg, 3-färg och 4-färgtryck. För penna med tryck ligger leveranstiden på cirka 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

 

Mer information

Produktfärg

Blå Transparent, Grön Transparent, Gul, Klar Transparent, Lila Transparent, Ljusgrön Transparent, Mörkblå, Orange Transparent, Röd, Röd Transparent, Rosa Transparent, Svart, Vit

Minsta inköpsvolym

300 st

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg, Utan tryck

Tryckstorlek

Tampo: 42×8 Screen: 42×16

Leveranstid

Utan tryck: 1-2 dagar. Med tryck: 2-3 veckor efter godkänt korrektur.Utvalda produkter

Julklappsförslag.