Vattenflaska Sportflaska Classic.

25,00 kr55,00 kr

Vattenflaska Sportflaska Classic

Vattenflaskan Classic är vår mest populära sportflaska. En riktigt klassiker bland sportflaskor. Detta är en billig sportflaska med stor tryckyta som fungerar perfekt som giveaway. Livsmedelsgodkänd och BPA-fri. Kombineras med en kapsyl 45 mm push-pull som finns i färgerna: vit, blå, röd eller svart. Rymmer hela 1 liter vätska. Kombinera med kapsyl 32 mm push-pull som finns i färgerna: vit, blå, röd eller svart. Denna flaska har en höjd 270 mm. Den maximala tryckytan för denna produkt ligger på 224 x 140 mm.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Vattenflaska Sportflaska Classic

Vattenflaskan Classic är vår mest populära sportflaska. En riktigt klassiker bland sportflaskor. Detta är en billig sportflaska med stor tryckyta som fungerar perfekt som giveaway. Att hela tiden fylla på med vatten och vätska är viktigt. Vätskebalansen har nämligen en stor betydelse för din prestation och hur väl din kropp kan transportera näringsämnen och reglera sin kroppstemperatur. Genom att ge dina kunder eller anställda en vattenflaska  visar du på att du bryr dig om dem samtidigt som det är en mycket uppskattad produkt att få. Flaskan kommer troligtvis användas om och om igen vilket ökar exponeringen av just ditt företag.

Dessutom är flaskan livsmedelsgodkänd och BPA-fri. Anledningen till att du vill undvika BPA är att det har visat sig vara hormonstörande, även vid små doser, enligt Kemikalieinspektionen. Det betyder i klartext att din fortplantningsförmåga kan påverkas, att utvecklingen av hjärnan kan störas och att du får ökad känslighet för bröstcancer. Med andra ord kan det vara värt att lägga att satsa på en flaska av bättre kvalitet, något som just denna flaskan är.

Kombineras med en kapsyl 45 mm push-pull som finns i färgerna: vit, blå, röd eller svart. Rymmer hela 1 liter vätska. Kombinera med kapsyl 32 mm push-pull som finns i färgerna: vit, blå, röd eller svart. Denna flaska har en höjd 270 mm. Den maximala tryckytan för denna produkt ligger på 224 x 140 mm.

Mer information

Produktfärg

Svart, Vit

Storlek

Mått: 1000ml. Höjd 270mm.

Minsta inköpsvolym

100st

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg

Tryckstorlek

Max tryckyta: 224 x 140mm.

Leveranstid

3-4dar utan tryck, 2-3veckor med tryck

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vattenflaska Sportflaska Classic.”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.