Click stål termomugg snabbkork 10års garanti

100,00 kr120,00 kr

  • Tio års garanti
  • Snabbkork
  • Läckagesäker
  • Tillverkad i 18/8 stål
  • Bra värmeegenskaper
  • Enkel rengöring
  • Trevlig design
  • Enkelt att dricka ur termosen
Styckepris:
6-101102-245246-503504-10071008+
100,00 kr97,00 kr94,00 kr89,00 kr85,00 kr
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Click stål termosmugg snabbkork 10års garanti

Termosmuggen Click är både en snygg och stilfull som är tillverkad i 18/8 stål. Muggen har en trevlig och enkel design med en snabbkork som är en tryckkork i locket för att det ska vara enklare att öppna och stänga termosen. Produkten har mycket bra värmeegenskaper vilket innebär att innehållet i termosen kan mycket enklare behålla sin värme under längre perioder. Du kan dricka direkt ur muggen utan några svårigheter. Clicks termos är läckagesäcker och gjord för en enklare rengöring. Termosen finns i blank svart och borstat. Ståltermosen har en tio års garanti och har en höjd på 160 mm.

En termos med eget tryck är en uppskattad företagspresent, men passar lika bra i fikarummet. En mycket uppskattad reklamprodukt för alla som uppskattar varma drycker som te eller kaffe, men som vill kunna avnjuta dem efter flera timmar eller “on-the-go”. En perfekt present till en person som befinner sig på resande fot. Termosmuggar har blivit trendigt genom att allt fler svenskar blivit intresserade av gott kaffe, och gärna brygger sitt egna. Många studenter som har begränsad ekonomi brygger också sitt egna kaffe och förvarar det i en termomugg som de dricker ur på föreläsningar. Detta bidrar till en stor exponering av just ditt företag.

Finns i färgerna silver och blank svart. Går att beställa med en färgslogotryck. Leveranstiden för produkt med tryck ligger på 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

 

Mer information

Produktfärg

Silver, Svart Blank

Minsta inköpsvolym

6

Logotryck

1-färg, Utan tryck

Storlek

Höjd 160mm

Leveranstid

Utan tryck: 1-2 dagar. Med tryck: 2-3 veckor efter godkänt korrektur.
Utvalda produkter

Julklappsförslag.