Golfboll Nike One Tour logobollar

32,50 kr36,70 kr

Golfboll Nike One Tour

  • Bolltyp: 3-delad
  • Hcp: Låg
  • Dimpels: 336
  • Skal: Urethane
  • Kärna: Solid progressiv
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Golfboll Nike One Tour logobollar

Golfboll Nike One Tour, även kallade logobollar, är en perfekt giveaway för eller till den golfintresserade. Bollarna kommer garanterat att komma till användning samtidigt som de mottagaren får en positiv bild av er som företag.

Nike One Tour D är en tourboll som ger dig lägre spinn med drivern och de långa järnen. Samtidigt är känslan och spinnet i de kortare spelet väldigt högt. Tiger Woods är en av de många som har bland annat spelat på One Tour D.  Även Charl Schwartzel har spelat på denna boll vilket verkligen säger något om bollarnas goda kvalitet.

Golfboll med med personligt tryck är en mycket uppskattad produkt som gör sig mycket uppskattad i giveaways eller som merchandise för golfintesserade. Logobollar kan tryckas med till exempel ditt namn, företagslogga eller en annan trevlig text är en mycket uppskattad golfprodukt.

Golfbollarna är vita och går att få med 1-färg-, 2-färg, 3-färg- och 4-färglogotryck. Det är även möjligt att få bollarna med digitalt tryck eller bild. Hör av er så hjälper vi gärna till. Tryckstorleken på dessa bollar varierar beroende på vilket tryck som önskas. För en rund logo ligger tryckstorleken på 25 x 25 mm medan för en kvadratisk är den på 20 x 20 mm. För en rektangulär logo är tryckstorleken 26 x 10 mm. Leveranstiden för bollar med tryck är cirka 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

 

Mer information

Produktfärg

Vit

Minsta inköpsvolym

180st bollar.

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg

Tryckstorlek

Rund logo 25x25mm, kvadratisk 20x20mm, rektangulär 26x10mm.

Alternativt tryck

Går att få med digitalt tryck/bild. Hör av er så hjälper vi till.

Varumärke

Nike

Leveranstid

Utan tryck: 3-4dar. Med tryck: 2-3veckor efter godkännt korrektur.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Golfboll Nike One Tour logobollar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.