Golfboll Titleist New Pro V1 logobollar

39,50 kr43,70 kr

Golfboll Titleist New Pro V1

Pro V1 ger en fantastisk längd och en hållbarhet som golfspelare räknar med, samt att bollen nu kan leverera bättre spinnkontroll och en jämnare bollflykt.

Denna avancerade prestationsförmåga kommer från en ny innovativ ZG process (tillverkningsprocess för kärnan), ett ionomeric lager, ett skal av urethane elastomer samt en sfäriskt delad dimpledesign.

Det nya mönstret med 352 dimplar är delat på 3 symetriska axlar, dessa nya aerodynamiska egenskaper ger en mer penetrerande bollflykt som är stabilare i luften under vindiga förhållanden.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Golfboll Titleist New Pro V1 logobollar

Pro V1 ger en fantastisk längd och en hållbarhet som golfspelare räknar med. Bollen nu kan leverera bättre spinnkontroll och en jämnare bollflykt.

Med den nya Titleist Pro V1 kommer du att uppleva ännu mer längd, med lägre spinn i ditt långa spel och mer konsekevent bollflykt, samt med enastående Drop-and-Stop kontroll på greenerna, mjuk känsla och långvarig hållbarhet.

Denna avancerade prestationsförmåga kommer från en ny innovativ ZG process (tillverkningsprocess för kärnan), ett ionomeric lager. Detta innebär är ett skal av urethane elastomer samt en sfäriskt delad dimpledesign.

Det nya mönstret med 352 dimplar är delat på 3 symetriska axlar, dessa nya aerodynamiska egenskaper ger en mer penetrerande bollflykt. Detta gör bollen stabilare i luften under vindiga förhållanden.

Logobollar med tryck som ditt namn, företagslogga eller en annan trevlig text är en mycket uppskattad golfprodukt. Golfbollen är vit och går att få med tryck upp till 4 färger. Den maximala tryckytan för denna logoboll varierar beroende på tryck. För tryck med ett runt tryck ligger tryckytan på max 25 x 25 mm. Om det önskas ett rektangulärt tryck är den maximala tryckytan 26 x 10 mm medan en kvadratisk 20 x 20 mm. Leveranstiden för boll med tryck är cirka 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

 

Mer information

Produktfärg

Vit

Minsta inköpsvolym

180st bollar.

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg

Tryckstorlek

Rund logo 25x25mm, kvadratisk 20x20mm, rektangulär 26x10mm.

Alternativt tryck.

Går att få med digitalt tryck/bild. Hör av er så hjälper vi till.

Varumärke

Nike

Leveranstid

Utan tryck: 3-4dar. Med tryck: 2-3veckor efter godkännt korrektur.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Golfboll Titleist New Pro V1 logobollar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.