Kundvagnsmynt polett Octopus

3,75 kr5,25 kr

Kundvagnsmynt polett Octopus

Finns det ett bättre sätt att göra dina kunder glada och nöjda – ge bort ett kundvagnsmynt för att lösa ett litet vardagsproblem.  De kommer sluta leta i botten på handväskan eller bland luddet i byxfickan efter rätt mynt till kundvagnen. Varje gång de handlar kommer de se din logga och le. Du räddade ännu en shoppingrunda. Ert budskap kommer även synas varje gång mottagaren går och handlar.  Detta gör snäpptian till ett utmärkt sätt att exponera ert företag på. Det är även ett bra exempel på en enkel och billig giveaway som kommer att användas av mottagaren om och om igen. Supersmart kundvagnspollett till kanonpris! Fästs i nyckelringen med snabbfäste, lätt att ta av och snäppa på igen! Kundvagnspolletter är ett billigt och effektivt sätt att nå ut med ditt budskap. Finns i färgerna vit eller svart.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Kundvagnsmynt polett Octopus

Finns det ett bättre sätt att göra dina kunder glada och nöjda – ge bort ett kundvagnsmynt för att lösa ett litet vardagsproblem.  De kommer sluta leta i botten på handväskan eller bland luddet i byxfickan efter rätt mynt till kundvagnen. Varje gång de handlar kommer de se din logga och le. Du räddade ännu en shoppingrunda. Ert budskap kommer även synas varje gång mottagaren går och handlar.  Detta gör kundvangsmyntet Octpus till ett utmärkt sätt att exponera ert företag på. Det är även ett bra exempel på en enkel och billig giveaway som kommer att användas av mottagaren om och om igen. Supersmart kundvagnspollett till kanonpris! Denna håller även reda på inköpslistan, pantkvitton eller rabattkuponger. Kundvagnspolletter är ett billigt och effektivt sätt att nå ut med ditt budskap. Finns i färgerna vit eller svart. En liten kundvagnspollett som enkelt håller reda på inköpslistan, pantkvitton eller rabattkuponger.

Finns i 10 SEK. Måtten på denna polett är  50 x 20 mm. Finns att välja mellan svart eller vit. Tryckytan anpassas efter motiv. Går att beställa med 1-färg, 2-färg, 3-färg eller 4 färgslogotryck. Det finns även möjlighet till 1-4 färgslogotryck på andra sidan av myntet. Leveranstiden för kundvagnsmynt med tryck är 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

Mer information

Produktfärg

Svart, Vit

Storlek

50 x 20mm.

Minsta inköpsvolym

250st

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg

Ytterligare tryck alternativ.

Går även att få med tryck 1-4färger på andra sidan.

Tryckstorlek

Tryckytan anpassas efter motiv.

Leveranstid

Utan tryck: 3-4dar. Med tryck: 2-3veckor efter godkännt korrektur.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kundvagnsmynt polett Octopus”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.