Kundvagnsmynt Polett Snäpptian

3,50 kr5,00 kr

Kundvagnsmynt Polett Snäpptian

Finns det ett bättre sätt att göra dina kunder glada och nöjda – ge bort ett kundvagnsmynt för att lösa ett litet vardagsproblem.  De kommer sluta leta i botten på handväskan eller bland luddet i byxfickan efter rätt mynt till kundvagnen. Varje gång de handlar kommer de se din logga och le. Du räddade ännu en shoppingrunda. Ert budskap kommer även synas varje gång mottagaren går och handlar.  Detta gör snäpptian till ett utmärkt sätt att exponera ert företag på. Det är även ett bra exempel på en enkel och billig giveaway som kommer att användas av mottagaren om och om igen. Supersmart kundvagnspollett till kanonpris! Fästs i nyckelringen med snabbfäste, lätt att ta av och snäppa på igen! Kundvagnspolletter är ett billigt och effektivt sätt att nå ut med ditt budskap. Finns i färgerna vit eller svart.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Kundvagnsmynt Polett Snäpptian

Finns det ett bättre sätt att göra dina kunder glada och nöjda – ge bort ett kundvagnsmynt för att lösa ett litet vardagsproblem.  De kommer sluta leta i botten på handväskan eller bland luddet i byxfickan efter rätt mynt till kundvagnen. Varje gång de handlar kommer de se din logga och le. Du räddade ännu en shoppingrunda. Ert budskap kommer även synas varje gång mottagaren går och handlar.  Detta gör snäpptian till ett utmärkt sätt att exponera ert företag på. Det är även ett bra exempel på en enkel och billig giveaway som kommer att användas av mottagaren om och om igen. Supersmart kundvagnspollett till kanonpris! Fästs i nyckelringen med snabbfäste, lätt att ta av och snäppa på igen! Kundvagnspolletter är ett billigt och effektivt sätt att nå ut med ditt budskap.

Kom i håg att den gamla femkronan är ogiltig sedan den 1 juli 2017 – Så nu är det hög tid att uppgradera dina kundvagnsmynt. Nu börjar handlarna successivt att byta ut låskolvarna på sina kundvagnar och då fungerar inte de gamla femkronorsmynten längre. För att hänga med i svängarna och vara up-to-date och göra dina kunder nöjda och glada är det hög tid att uppdatera dina mynt.

Finns i färgerna vit, svart eller cerise. Måtten på denna  produkt är följande; 10 SEK 40 x 20mm, 10 NOK 47 x 24mm, 10 DKK/1 e 46 x 23mm. Tryckytan anpassas efter behov. Leveranstiden för kundvagnsmynt med tryck är 2-3 veckor efter godkänt korrektur. Logotrycket går att få med 1-4 färger.

Mer information

Produktfärg

Cerise, Svart, Vit

Storlek

Mått: 10SEK 40 x 20mm

Minsta inköpsvolym

250st

Logotryck

1-färg, 2-färg, 3-färg, 4-färg

Ytterligare tryck alternativ.

Går även att få med tryck 1-4färger på andra sidan.

Tryckstorlek

Tryckytan anpassas efter motiv.

Leveranstid

Utan tryck: 3-4dar. Med tryck: 2-3veckor efter godkännt korrektur.Utvalda produkter

Julklappsförslag.