LEIF MANNERSTRÖMS JAPANSKA KOCKKNIV 32cm 1231

219,00 kr

MANNERSTRÖMS JAPANSKA KOCKKNIV

Klassisk japansk kockkniv av hög kvalitet med ett greppvänligt handtag Storleken på kniven är 32cm. (Bladet ca 20cm) Ligger förpackad i en elegant presentkartong.

Beskrivning

MANNERSTRÖMS JAPANSKA KOCKKNIV

Nu finns Leif Mannerströms japanska kockkniv hos oss på Björk & Carlsson. Detta är en klassisk japansk kockkniv av hög kvalitet med ett greppvänligt handtag. Storleken på kniven är 32cm varav bladet är ca 20cm. Denna produkt kommer förpackad i en elegant presentkartong.

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända krögare och har genom åren fått en rad priser och utmärkelser för sina prestationer i köket. Under senare tid har vi dessutom fått se honom som färgstark domare i det populära matlagningsprogrammet Mästerkocken. ”Selected by Leif Mannerström” är en serie högkvalitativa köksredskap som alla är framtagna i samarbete med Leif Mannerström. Denna japanska kockniven bär hans varumärke och signatur och är den perfekta gåvan för alla som vill ha kvalitet och som verkligen vill lyckas i köket.

Detta är en produkt som även går att få med en etsning för en personlig touch. En perfekt produkt att ge bort som present! En uppskattad och användbar julklapp som lämpar sig till de flesta. Vi hjälper då även gärna till med inslagning av dem till julklappar för 35 kronor per paket. Leveranstiden på dessa ligger på 2-3 dagar om lagret tillåter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning kring jul!

Mer information

Produktfärg

Svart/silver

Minsta inköpsvolym

1st

Logotryck

Utan tryck eller gravyr.

Paketinslagning.

Vi hjälper er gärna med inslagning av julklappar. Pris 35kr/st.

Lagerstatus.

Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Leveranstid

2-3dar om lagret tillåter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LEIF MANNERSTRÖMS JAPANSKA KOCKKNIV 32cm 1231”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.