LEIF MANNERSTRÖMS JAPANSKA KOCKKNIV MED SKÄRBRÄDA 32cm 1249

360,00 kr

MANNERSTRÖMS JAPANSKA KOCKKNIV MED SKÄRBRÄDA

Exklusivt set med en japansk kockkniv av hög kvalitet, med ett greppvänligt handtag. I setet ingår dessutom en skärbräda med Leif Mannerströms signatur. Brädan är gjord i bambu i storlek: 30x20x1,5 cm. Storleken på kniven är 32 cm. (Bladet ca 20 cm ) Levereras i en exklusiv presentkartong.

Beskrivning

MANNERSTRÖMS JAPANSKA KOCKKNIV MED SKÄRBRÄDA

Nu finns Leif Mannerströms japanska kockkniv samt skärbräda hos Björk & Carlsson. Exklusivt set med en japansk kockkniv av hög kvalitet samt med ett greppvänligt handtag. I setet ingår dessutom en skärbräda med Leif Mannerströms signatur på. Brädan är gjord i bambu och kommer i storleken: 30x20x1,5 cm. Storleken på kniven är 32 cm varav bladet är ca 20 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. Setet är perfekt att ge bort nu kring jul till de trognaste kunderna eller medarbetarna. Ett hårt paket som definitivt kommer uppskattas och användas om och om igen!

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända krögare och har genom åren fått en rad priser och utmärkelser för sina prestationer i köket. Under senare tid har vi dessutom fått se honom som färgstark domare i det populära matlagningsprogrammet Mästerkocken. ”Selected by Leif Mannerström” är en serie högkvalitativa köksredskap som alla är framtagna i samarbete med Leif Mannerström. Denna japanska kockkniv samt skärbräda  bär hans varumärke och signatur och är perfekta gåvor för alla som vill ha kvalitet och som verkligen vill lyckas i köket.

Detta är en produkt som även går att få med en gravyr för en personlig touch. En perfekt produkt att ge bort som present! En uppskattad och användbar julklapp som lämpar sig till de flesta. Vi hjälper då även gärna till med inslagning av dem till julklappar för 35 kronor per paket. Leveranstiden på dessa ligger på 2-3 dagar om lagret tillåter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning kring jul!

Mer information

Minsta inköpsvolym

1st

Produktfärg

Svart/silver

Logotryck

Utan tryck eller gravyr.

Varumärke

Leif Mannerström

Paketinslagning.

Vi hjälper er gärna med inslagning av julklappar. Pris 35kr/st.

Lagerstatus.

Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Leveranstid

2-3dar om lagret tillåter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LEIF MANNERSTRÖMS JAPANSKA KOCKKNIV MED SKÄRBRÄDA 32cm 1249”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.