SELECTED BY LEIF MANNERSTRÖM EXKLUSIVA KÖTT & GRILLBESTICK 1220_1

360,00 kr

EXKLUSIVA KÖTT & GRILLBESTICK

Mycket eleganta och klassiska bestick i rostfritt stål med trähandtag i rosewood. Riktigt fin finish på trähandtagen gör dessa bestick till en gåva utöver det vanliga. Förpackade i en exklusiv presentkartong.

Beskrivning

EXKLUSIVA KÖTT & GRILLBESTICK

Mycket eleganta och klassiska bestick i rostfritt stål med trähandtag i rosewood från Selected by Leif Mannerström. Riktigt fin finish på trähandtagen gör dessa bestick till en gåva utöver det vanliga. Förpackade i en exklusiv presentkartong. Dessa bestick gör din dukning roligare och maten mer välsmakande! Att duka vackert skapar alltid en stämningsfull atmosfär. Det här är bestick för alla tillfällen, både till vardag och fest.

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända krögare och har genom åren fått en rad priser och utmärkelser för sina prestationer i köket. Under senare tid har vi dessutom fått se honom som färgstark domare i det populära matlagningsprogrammet Mästerkocken. ”Selected by Leif Mannerström” är en serie högkvalitativa köksredskap som alla är framtagna i samarbete med Leif Mannerström. Dessa bestick bär hans varumärke och signatur och är perfekta gåvor för alla som vill ha kvalitet och som verkligen vill lyckas i köket.

Går att få med en gravyr för en personligare touch. En perfekt julklapp som är väldigt uppskattad och kommer användas om och om igen. Vi hjälper även gärna till med inslagning av dessa bestick som julklappar för 35 kronor styck. Leveranstiden för dessa bestick är 2-3 dagar. Vi reserver oss för eventuell slutförsäljning kring jul!

Mer information

Varumärke

Leif Mannerström

Minsta inköpsvolym

1st

Logotryck

Utan tryck eller gravyr.

Paketinslagning.

Vi hjälper er gärna med inslagning av julklappar. Pris 35kr/st.

Lagerstatus.

Vi reserverar oss för slutförsäljning i juletider.

Leveranstid

2-3dar om lagret tillåter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “SELECTED BY LEIF MANNERSTRÖM EXKLUSIVA KÖTT & GRILLBESTICK 1220_1”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Utvalda produkter

Julklappsförslag.