Tee Jays Polo Piké 1405

215,00 kr264,00 kr

 

  • Elegant finish på Pikén
  • Finstickad piké
  • Skräddardesignad
  • Dubbelt förkrympt
  • Nackband
  • Plattstickad krage med Lycra
  • 95% ringspunnen kammad bomull
  • 5% elastan minipiké

 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Tee Jays Polo Piké 1405

Du kan aldrig gå fel med pikétröjan. Låt tröjan prydas av din logotype, din slogan eller ett budskap för den perfekta gåvan. Professionell touch på podiet på golfbana, korrekt i pulpeten på jobbet eller avslappnat cool vid grillen på söndagen. Kan användas i alla situationer i vardagen eller vi finare tillställningar. Visa alla att ni är ett dreamteam med snygga företagströjor. En mycket uppskattad produkt att dela ut som merchandise.

Den fulländade pikén. Bomull/elastan materialet ger den bästa komforten och passformen. Den skräddarsydda passformen, mini piké materialet och den flatstickade kragen med lycra som ger en bättre stabilitet efter tvätt. Detta gör Tee Jays stretchpiké serie unik.

Denna piké är perfekt för en snygg casual look. Passar både fint till fina tillfällen och som uniformer med märkestryck. Används till exempel av Texas Longhorns personal som arbetsuniform.

En piké som är redo för tryck och brodyr om kunden vill göra en egen merchendise. Tee Jays stiliga Piké är perfekt som arbetsuniform på arbetsplatsen.

Finns i 21 olika härliga färger. Kommer i storlekar från small till 3x-large. Går att få med tryck eller brodyr upp till 5000 stygn.  För tryck är de 1- eller 2-färgslogotryck. Leveranstiden för produkt med tryck ligger på 2-3 veckor efter godkänt korrektur.

 

Mer information

Produktfärg

Aquablå, Azureblå, Choklad, Fuchsia, gråblå, Grafitgrå, grågrön, Grön, Indigoblå, Kit, Ljusblå, Marin, Mörkröd, Oliv, Orange, plommonröd, Röd, Sten, Svart, Vinröd, Vit

Storlek

3X-Large, Large, Medium, Small, X-Large, XX-Large

Minsta inköpsvolym

25st

Logotryck

1-färg, 2-färg, Brodyr max 5000stygn, Utan tryck

Tryckstorlek

Kontakta oss för annat tryck/storlek/antal färger än det vi ger som förslag

Varumärke

Tee Jays

Leveranstid

Utan tryck: 1-2 dagar. Med tryck: 2-3 veckor efter godkänt korrektur.Utvalda produkter

Julklappsförslag.